Oбщини

Търговски обекти

Жилищни и офис сгради

Паркинги и гаражи

Хотели

Общини

Общините са един от ключовите партньори на Eldrive в популяризирането на електромобилността. Много общини вече водят със своя пример и ни помогнаха да разширим мрежата от зарядни станции, като по този начин предоставиха на техните граждани възможност да зареждат електромобилите или plug-in хибридите си.

Научете повече

Жилищни и офис сгради

Оборудвайки вашата жилищна или офис сграда със зарядни станции вие се включвате в електрореволюцията, която вече започна. Възможността вашите клиенти да получат гараж или паркомясто подготвено за техния електромобил ще повиши стойността на обекта, и ще го направи по-привлекателен за вашите клиенти.

Научете повече

Нашата мисия е да създадем условия електромобилността да се наложи като все по-важна част от транспортния микс – както в града така и извън него.

Хотели

Конкуренцията в хотелиерската индустрия е огромна, затова ние искаме да Ви дадем още едно предимство. Предоставяне на възможност за зареждане на електромобил е отлична причина клиенти с електромобил да изберат Вашият хотел. Не само това, но и вие ще сте начело в развитието на електромобилноста!

Научете повече